1-daagse Qure cursus

Deze 1-daagse Qure cursus is een interactieve cursus met als doel een krachtige verbinding met jezelf, maar vooral met het veld van de ander te ervaren, waarbij je duidelijk voor jezelf een bevestiging krijgt als je verbinding maakt met het veld van de ander. Welke bevestiging dat is ga je ontdekken. Die bevestiging die bij jou past, van jou is en dat je hier altijd op kunt vertrouwen. Dit is de basis van energetisch werk. Als je eenmaal je eigen unieke bevestiging hebt verankerd, dan kun je alles met betrekking tot verbinding maken met het veld van de ander. Vragen stellen, antwoorden krijgen, opruimen, en nog veel meer. We gaan niet methodisch te werk, omdat iedereen zijn eigen talent dient te laten zien en van daaruit zelf op jouw eigen wijze dit verder ontwikkelt. Dit alles met respect voor elkaar en, heel belangrijk, voor het veld van de ander.

We zijn met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Iedereen krijgt op deze dag volledige persoonlijke aandacht zodat je echt na deze ene dag verder kunt, voor jezelf, maar zeker voor anderen die je kunt helpen om Rust, Ruimte en Reserve te creëren zodat dit zich positief uit op emotioneel en fysiek niveau.

De 1-daagse Qure cursus is ontstaan uit mijn eigen ervaring dat de laatste tijd het op energetisch niveau steeds krachtiger, duidelijker en sneller gaat. Ik heb al verschillende mensen kunnen laten zien hoe snel en krachtig je verbinding maakt met het veld van de ander, leert luisteren naar het veld van de ander, bevestiging krijgen, enz. Dat ging sneller dan ik eerst vermoedde. In mijn praktijk merkte ik dat ook al, maar dat anderen dit ook zo snel oppakken…… Aan de andere kant: we zijn allemaal gelijk, dus iedereen kan dit onder de knie krijgen. In een volle dag van 9:00-17:00 uur kun je echt goed verder met je eigen “gave”, “talent” en je verder ontwikkelen op de wijze die bij jou past.

 

Programma:

Ochtend 9:00 – 13:00 uur: Theorie, Oefeningen, Verankeren van jouw bevestiging met het veld van de ander.
Lunch 13:00 – 14:00 uur
Middag 14:00 – 17:00 uur: Intensief met elkaar verbinden, vragen stellen, veld opruimen, bevestiging krijgen, enz.

 

De 1-daagse Qure cursus vindt plaats in Ruimte voor Balans in Enschede,
Potsweg 15b, 2523 CA Enschede.

De prijs voor deze 1-daagse Que cursus bedraagt € 150,00.

Aanmelden via onderstaande e-mail. Graag volledige naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer vermelden.

Je krijgt dan per mail een bevestiging van mij en later verdere informatie over deze dag, alsmede betalingsgegevens.

  info@qure.eu