Afstandsbehandeling

Een afstandsbehandeling is een fantastische oplossing als men niet in staat is om naar de praktijk te komen. Dit kan om verschillende redenen zijn; afstand te groot, niet mobiel zijn, te grote fysieke belasting, enz.

Een afstandsbehandeling is net zo krachtig als een behandeling in de praktijk. Het enige verschil is dat we elkaar tijdens de sessie niet zien.

Om dit te ondervangen is het mogelijk om voorafgaand aan de sessie elkaar te spreken en te zien via bijvoorbeeld een Whatsapp video verbinding. Dit is een heel persoonlijke benadering die door de cliƫnten zeer op prijs gesteld wordt. Op deze wijze wordt een mogelijke belemmering voor een afstandsbehandeling weggenomen.

Elke klacht, thema, kan ingezet worden bij een afstandsbehandeling. Na de sessie stuur ik een mail met mijn bevindingen.

Bij aanvraag voor een afstandsbehandeling spreken wij een vaste datum en tijd af en stuur ik een informatie mail met alle aanwijzingen alsmede de link naar het Intakeformulier en Informed Consent. Zie Praktijkbehandeling.