Afstandsbehandeling

Een afstandsbehandeling is net zo krachtig als een behandeling in een 1 op 1 persoonlijke setting. Het enige verschil is dat we elkaar tijdens de sessie niet zien.

Om dit te ondervangen is het mogelijk om voorafgaand aan de sessie elkaar te spreken en te zien via bijvoorbeeld een Whatsapp video verbinding. Dit is een persoonlijke benadering die door de cliënten op prijs gesteld wordt. Op deze wijze wordt een mogelijke belemmering voor een afstandsbehandeling weggenomen.

Elke klacht, thema, kan ingezet worden bij een afstandsbehandeling. Na de sessie stuur ik een mail met mijn bevindingen.

Bij aanvraag voor een afstandsbehandeling spreken wij een vaste datum en tijd af en stuur ik een informatie mail met alle aanwijzingen alsmede de link naar het Intakeformulier en Informed Consent.

Onderstaand een korte uitleg:

Natuurkundige en medische wetenschappers hebben aangetoond dat wij, ons systeem, (lichaam en psyche) uit energie, trilling en informatie bestaat. Dit sluit aan op de theorie van de Quantumfysica.

In ons informatieveld, vergelijk het met de harde schijf van een computer, waar alle programma’s op staan, zijn onze gebeurtenissen opgeslagen. Alles wat we meegemaakt hebben in ons leven staat hier op als pure informatie.

Elke gebeurtenis is verbonden met een emotie. Heb je een prettige gebeurtenis beleefd, dan is de emotie fijn, en andersom. Minder prettige gebeurtenissen dragen we onbewust als energetische blokkades mee die zich zowel in fysieke, als in verschillende anderen klachten kunnen uiten, zoals bijvoorbeeld bij een whiplash waarbij de nek een heftige schok, trauma, heeft ondergaan.

Als alleen op fysiek niveau wordt behandeld en niet op emotioneel niveau, dan kan men na jaren nog last van de nek hebben. De gebeurtenis en de emotie zijn samengekoppeld als pure informatie in je informatieveld opgeslagen. Dit kan tot chronische klachten leiden.

Werkwijze
De behandeling begint met het gesprek, zoals benoemd via WhatsApp Video, waarbij we de aandachtspunten, thema’s, klachten, bespreken.

Daarna gaat het proces vaak verder in liggende of zittende positie. Wat jezelf het prettigst vindt. Op het allerfijnste trillingsniveau is het mogelijk dat de emotie wordt gescheiden van de gebeurtenis. Er ontstaat ruimte in je informatieveld. Dit zal zich ook in de fysieke laag positief manifesteren.

Klachten en thema’s
Onderstaand een greep uit verschillende klachten en thema’s:

Fysiek: Lichamelijke klachten zoals gewrichtsklachten, rugklachten, scheef bekken, nekklachten, hoofdpijn, darm- en spijsvertering-klachten, hormonale onbalans, ontstekingen, allergieën, vermoeidheid, slapeloosheid, e.d.

Emotioneel: Gevoelens van verdriet, angst, schuld of boosheid, beperkt zelfvertrouwen en angst voor de eigen kracht, traumaverwerking, depressie, burn-out, stress, rouw, e.d.

Mentaal: Blokkerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘het mag niet’, ‘er moet gewerkt worden’ en thema’s als ontvangen, controle en overgave, accepteren van wat er is, e.d.

Relationeel: Conflicten tussen partners of met familie of werkgever, moeite op eigen benen te staan, e.d.

Peter Rombouts / Qure Energetic Connections
Albistraat 4  7559 KJ Hengelo