Qure Energetic Connections

Qure Energetic Connections bewerkstelligt een krachtige energetische verbinding vanuit je Ware IK (wie je werkelijk bent), met de ander en het Veld (de bron met alomvattende informatie).

Qure Energetic Connections geeft inzicht in de oorzaak van blokkades en klachten. Ieder mens ervaart immers gedurende zijn of haar leven op enig moment blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch niveau.

Qure Energetic Connections leert je de heelheid van je Ware IK herkennen en erkennen, om zodoende het vertrouwen in het natuurlijk, zelfherstellend vermogen terug te krijgen en het evenwicht te herstellen.

Qure Energetic Connections is een proces, dat jou, in harmonieuze relatie met je Ware IK, in beweging brengt en je in staat stelt vanuit de essentie te handelen, waardoor je je volledige potentieel kunt inzetten, zowel in je privéleven als in je werkomgeving.

 

De opleidingen die ik verzorg dienen een gezamenlijk doel, namelijk vanuit je Ware IK verbinding maken met jezelf en met anderen, waardoor je in staat gesteld wordt jezelf te ontwikkelen alsmede degene waarmee je je verbindt om hem/haar in dit proces mee te nemen op een natuurlijke en zuivere wijze.

Als praktische metafoor wordt de computer af en toe aangehaald door bijvoorbeeld het morfogenetisch veld te vergelijken met het internet en je eigen veld met informatie en gebeurtenissen met de harde schijf van een computer. Tevens wordt de term “Ware IK” geduid.
Dit is wie je werkelijk bent, vanuit het allerdiepste “zijn”.

De 4-daagse Qure Energetic Connections Opleiding is een complete opleiding verdeeld over 3 opeenvolgende dagen (deel 1) en ongeveer 2 weken later deel 2 (1 dag).

Deze opzet is bewust gekozen. Tussen het eerste blok van 3 dagen en de 4e dag is er gelegenheid om al aan de slag te gaan met de ervaringen en kennis van deel 1. Op dag 4, deel 2, gaan we “verdiepen” en behandelen we de vragen die je mogelijk hebt.

Voor diegenen die zich als Qure Professional willen neerzetten, (nadat je de 4-daagse Qure Energetic Connections Opleiding hebt gevolgd) is de 2-daagse Qure Professional opleiding de afsluiting. Hier krijg je praktische en bruikbare “tools” aangereikt en wordt je intensief begeleid zodat je jezelf kunt profileren als zelfstandig professional, o.a. in je eigen praktijk. Het is ook mogelijk om dit traject individueel te volgen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.