4-daagse Qure Energetic Connections opleiding

We beginnen deze 4-daagse Qure Energetic Connections opleiding met uitleg over verbindingen en de daarop gebaseerde theorie. Tijdens de opleiding zul je merken dat je verstand een blokkerende factor in het zelf herstellend proces kan zijn. Ook zullen o.a. de thema’s “veiligheid” en “vertrouwen” belicht worden. Door de gedegen opbouw van de opleiding krijg je meer vertrouwen in het proces en in jezelf. Tevens zul je ervaren dat als je sterk verbonden bent met jezelf, je  je eigen proces zich vanzelf ontvouwt. Het is niet methodisch, maar het gaat om jou, je potentieel en jezelf durven te laten zien. Geen ingewikkelde protocollen, maar ervaren en doen binnen een veilig en vertrouwd kader.

De theorie en achtergrond worden duidelijk belicht waarbij de computer als metafoor gebruikt kan worden. De  opleiding laat je kennismaken met jezelf. We gaan diep in op de materie waarbij we de thema’s “bewustzijn”, “bewust worden” en “acceptatie” behandelen. Alles krijgt vorm vanuit het bewustzijn.

Daarnaast wordt duidelijk gemaakt dat “open staan” en vertrouwen een belangrijke rol spelen in dit proces. In deze opleiding krijg je het volgende aangereikt:

 • hoe je de verschillende theorieën, waaronder die van de kwantumfysica, op een eenvoudige manier kunt inzetten voor jezelf en degene waarmee je je verbindt.
 • hoe jij een perfecte verbinding krijgt met jezelf, je eigen informatieveld met al je levenservaringen (harde schijf).
 • door eenvoudige oefeningen een krachtige verbinding met jezelf te ervaren en deze in te zetten bij de verbinding met anderen.
 • d.m.v. praten, vragen stellen en positieve formuleringen op een bijzonder snelle wijze veranderingen op alle niveaus te verkrijgen.
 • een krachtige handreiking om verbindingen, die niet meer nodig zijn en verstorend werken ten opzichte van bv. collega’s, ouders, situaties, kinderen, thema’s enz. los te maken.
 • een eenvoudige methode om snel blokkades op te sporen en op te lossen.
 • en veel meer …….

Na deze 3 dagen, waar je veel ervaring en kennis opgedaan hebt, ga je de komende tijd aan de slag. Je gaat anderen behandelen, ervaringen op doen en je wordt mogelijk geconfronteerd met je eigen blokkades, thema’s, enz.
Mogelijk dat je vragen hebt die je graag beantwoord wil hebben.

De 4e dag, deel 2, is hier op afgestemd. Alle vragen, thema’s, enz. die je hebt zullen worden behandeld waardoor je nog meer vertrouwen krijgt in dat wat je doet. Deze 4-daagse opleiding is compleet, krachtig en je kunt echt na deze 4 dagen volledig vertrouwen op jezelf, verbinden met anderen en doen waar je plezier aan beleefd en, niet onbelangrijk, iets waardevols betekenen voor jezelf en anderen.

Vervolgens gaan we op deze dag meer verdiepen, onder andere m.b.t.:

 • jezelf duidelijk bewust worden van de informatie die je waarneemt.
 • krachtig en diep afstemmen op jezelf, waarbij eventuele blokkades verwijderd worden.
 • ankers creëren voor jezelf, zodat je volledig kunt vertrouwen op de informatie die je waarneemt en of je deze al dan niet volledig bewust voelt.
 • zelf ervaren hoe het voelt als je je eigen “harde schijf” opschoont.
 • in een 1 op 1 behandeling ervoor zorgen dat je een veilige omgeving, een kader, creëert voor jou en de degene die je behandelt.
 • door intentie en bewustwording ervaren wanneer vrijgekomen informatie, programma’s van degene die je behandelt, alleen door jou heen gaan om deze te registreren waardoor er een duidelijker beeld van het proces ontstaat.

En nog vele handreikingen en bruikbare tips en korte herhaling over het opstarten van een behandeling alsmede – nogmaals – het belang van verbinding, bewustwording en acceptatie.

NU AANMELDEN