Qure for Business

Bedrijfsculturen die sterk aan veranderingen onderhevig zijn, bestaande managementmodellen die niet meer voldoen, meer eigen verantwoordelijkheid van de werknemers wordt verlangd, functieprofielen die niet meer aansluiten, werkdruk, ziekteverzuim, etc., etc.

Het streven naar een open geest en een open managementstijl, topdown, is gevraagd om verandering op een natuurlijke wijze plaats te laten vinden.

Integratie van energetische opleidingen in het bedrijfsleven. Een harmonieus en perfect samenspel tussen business en energetisch werk. Een bijzondere en effectieve combinatie voor elke organisatie die streeft naar verandering.

Mijn achtergrond als gediplomeerd Mediator (met specialisatie Neuro Linguistic Programming voor mediators) sluit hier goed op aan, alsmede mijn opgedane ervaring in reïntegratietrajecten.

In mijn praktijk en tijdens de opleidingen heb ik duidelijk de veranderingen waargenomen bij de cliënten en cursisten, zonder dat ze met hun verstand bezig waren. Er ontstond een veranderd bewustzijn. De verandering creëert een nieuwe vorm, open, onafhankelijker en, belangrijk, het inzicht tot het nemen van zelfverantwoordelijkheid werd duidelijker.

Klachten op fysiek en psychisch niveau verdwenen. Ziekteverzuim liep terug. Onderlinge conflicten namen drastisch af.

De bereidheid om, soms vergaande, organisatorische veranderingen aan te gaan werd groter. Het ervaren van meer rust, minder oordelend. In staat zijn om op een natuurlijke wijze naar elkaar te luisteren en handelend vanuit een groter en dieper bewustzijnsniveau. Meer zelfreflectie was mogelijk.

 

Voor wie is Qure for Business bedoeld?
Voor elke organisatie of stichting. Voor directeur, manager of leidinggevende, werknemers.

 

Hoe kan ik Qure for Business in mijn organisatie inzetten?
Dat kan op verschillende wijze en niveaus; individuele begeleiding, op afdelingsniveau, in groepsverband, topdown of beginnend op de werkvloer.

 

Wat kan Qure for Business voor mijn organisatie betekenen?
Dat is afhankelijk van de doelstelling. Gaat het om het terugdringen van ziekteverzuim? Zijn er onderlinge conflicten? Verloopt de communicatie stroef? Gaat het om individuele coaching?

 

Geïnteresseerd? In een open en vrijblijvend gesprek op locatie zullen doelstellingen, effectiviteit, ROI, besproken worden. De opleiding, begeleiding, wordt op uw organisatie afgestemd, het is maatwerk. Kosten in overleg met de opdrachtgever.

 

Voor informatie:

  info@qure.eu

  +31 6 156 44 394