1-daagse Verdieping

Deze 1-daagse opleiding is bedoeld voor iedereen die al de 3-daagse basisopleiding heeft gevolgd. Op deze dag blikken we eerst terug op je ervaringen die je tot nu toe hebt opgedaan.

Dit is de laatste Verdieping voor 2017. Vanaf 2018 is deze dag opgenomen in de 4-daagse Qure Energetic Connections opleiding.

Vervolgens gaan we op deze dag meer verdiepen, onder andere m.b.t.:

  • jezelf duidelijk bewust worden van de informatie die je waarneemt.
  • krachtig en diep afstemmen op je “Ware IK”, waarbij eventuele blokkades op je “Ware IK” verwijderd worden.
  • ankers creëren voor jezelf, zodat je volledig kunt vertrouwen op de informatie die je waarneemt en of je deze al dan niet volledig bewust voelt.
  • zelf ervaren hoe het voelt als je je eigen “harde schijf” opschoont.
  • in een 1 op 1 behandeling ervoor zorgen dat je een veilige omgeving, een kader, creëert voor jou en de degene die je je behandelt zonder grote openingen naar het volledige morfogenetische veld die verstorend kunnen zijn voor het proces.
  • door intentie en bewustwording ervaren wanneer vrijgekomen informatie, programma’s van degene die je behandelt, alleen door jou heen gaan om deze te registreren waardoor er een duidelijker beeld van het proces ontstaat.

En nog vele handreikingen en bruikbare tips om in te zetten in een behandeling zoals:

Specifieke gebeurtenissen in een tijdlijn benaderen, generatielijn, DNA, Kristal.

Daarnaast een korte herhaling over het opstarten van een behandeling alsmede – nogmaals – het belang van verbinding, bewustwording en acceptatie.